Green Sugar de 100% natuurlijke suikervervanger

Green Sugar


Green Sugar is een zoetstof op basis van erythritol en stevia. De stevia heeft een hoge puurheid en de erythritol is afkomstig uit Europa en is GMO vrij.

Er is jaren gewerkt aan de ontwikkeling van Green Sugar. Dit omdat het doel was een product te ontwikkelen wat net zo zoet als suiker zou zijn en de smaak van suiker zo goed als mogelijk zou benaderen. 
Zoals over het algemeen wel bekend is, heeft stevia een bittere nasmaak. De uitdaging was dus om deze nasmaak niet in Green Sugar terug te laten komen.

Zoet als suiker zonder stevia bijsmaak.


Bovendien met de zoetheid van stevia van wel 300 keer de zoetheid van suiker, is een zeer precieze en exacte dosering van belang om de juiste zoetheid te verkrijgen.

In samenwerking met een groep van meer dan 30 barista`s als testgroep is er veel tijd in gestoken om de optimale samenstelling te bewerkstelligen. 
  
Green Sugar is de 100% natuurlijke zoetstof zonder calorieën op basis van erythritol en stevia zonder stevia nasmaak. Maar er zijn nog veel meer voordelen van Green Sugar:
  • Bevat geen (netto) koolhydraten.
  • Is GMO vrij.
  • Heeft een glycemische index van 0.
  • Tast de tanden niet aan.
Green Sugar kristal

Green Sugar is verkrijgbaar via www.naturalsweet.nl

1:1 suiker vervanger


Green Sugar kan gebruikt worden in plaats van traditionele suiker. Het kan dus ook gebruikt worden voor bakken en koken. En u zult geen verschil proeven in uw gerechten. Dus dezelfde smaak, maar dan met veel minder calorieën en zonder alle andere negatieve effecten van suikergebruik.

Om een voorbeeld te geven van wat er allemaal mogelijk is met Green Sugar kunt u een kijkje nemen op deze recepten pagina. Maar ook op bijvoorbeeld de sites Healthyfoodiemanon en knutselen in de keuken kan je inspiratie opdoen.
In mijn opinie is Green Sugar het beste wat er te verkrijgen is op het gebied van zoetstoffen op basis van stevia zonder bijsmaak.

Natuurlijk en gezond.


In tegenstelling tot de vele onnatuurlijke en chemische zoetstoffen is Green Sugar ook nog eens goed voor uw gezondheid. Er zijn talloze studies die een gezondheidsbevorderend effect van stevia op uw gezondheid aantonen. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld aspartaam.


Wilt u een gezond alternatief voor suiker, zonder calorieën en een 0 glycemische index, maar u wilt toch eenzelfde smaak behouden, dan is Green Sugar het product voor jou.

Reacties

Populaire posts van deze blog